ÇATAL VE ÇATAL KILIFI SATIŞI

Slide background

ÇATAL VE ÇATAL KILIFI SATIŞI

Forklift Çatalı, Forklift Çatal Kılıfı ihtiyaçlarınız için lütfen iletişim kurun. çözüm sağlayıcısı olan ars istif makinaları  ile daha güçlü, güvenli ve ekonomik çözümler sunmaktayız. Maksimum işlem performansı sağlayan ars istif makinaları kalitesini uygun fiyatlarını ve verimli
avantajlarını satıştan sonra da göstermektedir.

alt

ÇATAL VE ÇATAL KILIFI SATIŞI

Forkliftinizin çatal ebatlarına uygun çatal uzatması almalısınız. Satın alırken çatal ölçülerinizi mutlaka bildirimeniz gerekir. Taşıyacağınız yükü mutlaka bildiriniz.  Kullanırken emniyet pimleri mutlaka takılı olmalıdır. Ne amaçla kullanacağınızı satıcıya bildirmelisiniz. taşınacak yükün ağırlık merkezi ne kadar uzakta olursa kaldırma kapasiteniz o kadar düşecektir. 


Çatal uzatması ile mümkün olduğunca yükleri kavrayarak yakın mesafeye çekiniz. Daha sonra yük çatalınıza binecek şekilde taşıyınız. İhtiyaç olmadığı durumlarda çatal uzatmanızı güvenli bir yerde muhafaza ediniz. Çatal uzatması kullanımında dikkat edilmesi gereken en önemli husus çatal uzatmalarının malzemeleriyle forklift çatalının malzemelerinin aynı olmadığıdır.


forklift çatalları yaptığı işin amacına en uygun malzemeler kullanılarak üretilmektedir. Üretimi uluslar arası standartlarda yapılmaktadır. Normal çatalla uzanamayacağınız yükleri almanızı sağlar.

Kamyon veya boşaltmalarında tek yünlü çalışarak zamandan ve yakıttan tasarruf sağlar.

ÇÖZÜMLERİMİZ


Forklift çatal uzatması, forklift çatallarınnın boyunun zaman zaman uzatılması gerektiği durumlar için tasarlanmış, forklift çatal ölçülerine göre sac levhalardan üretilen protatip ekipmandır. Standart ve özel amaçlı kullanıma yönelik geliştirlmiş yüksek kaliteli forklift çatallarını ve çatal uzatma kılıflarını

uygun fiyat ve seçeneklerle sizlere sunmaktayız. Doğru forklift çatal seçimi için lütfen bizimle iletişime geçiniz.