KİRALAMA

Slide background

KİRALAMA ÇÖZÜMLERİ

Filomuzda her zaman kiralama için kısa süreli veya uzun süreli bir araca uygun maliyetli bir çözüm arıyorsanız çeşitli seçenekler sunuyoruz. Forklift ve depo ekipmanlarımızla geniş makine parkurumuzla yedek akü opsiyonlarıyla güvenilir ve kaliteli hizmet vermekteyiz. Esnek kiralama, uzun dönem kiralama çeşitli sürelerde kiralama yapabilirsiniz. Uygun fiyatlar, yeni veya garantili 2.el araç seçenekleri tecrübeli uzman ekibimizle desteğimizi sürdürerek işlerinizi kolayca çözümlüyoruz. Sizin için uygun olan aracın belirlenmesi ve Kısa sürede çözüm sunumu ile ister bir gün ister dilediğiniz kadar ya da uzun süreli ihtiyaçlarınız için bizimle irtibata geçtiğinizde size uygun çözümler sunmaktayız.

alt

FORKLİFT KİRALAMA

Forklift, satın alma fiyatlarının yüksek olması sebebi ile firmalar tarafından daha çok kiralama olarak hizmet alınabilmektedir.

Forklift kiralama ücretleri uygun olduğundan, firmalar satın almak yerine kiralama yoluna gitmektedirler. Kiralanacak olan forkliftin nerede çalışacağı, tüm teknik özellikleri, taşınacak yapıların ağırlığı gibi birçok önemli kriterin birleşmesiyle size en uygun olan forklift belirlenmelidir.


Forklift kiralama ile birlikte iş gücü ve zaman konusunda kazanç sağlayacaksınız. Birkaç kişi ile  saatlerce yapılacak bir işi, bir operatör ve forklift ile dakikalar içinde tamamlayabilirsiniz. Forklift kiralama hizmeti alarak birçok zahmetten kurtulabilirsiniz. 


Forklift kiralama hizmeti alırken dikkat edilecek hususların başında bakım ve kontrolleri periyodik olarak yapılan araçlar gelmektedir. Forklift ve istifleme makinaları kiralama ücretleri  günlük, haftalık ve aylık kiralama olarak yapılabilmektedir. Sizlere sunacağımız uygun şartlarda bu hizmetimizden bir telefonla yararlanabilirsiniz.