HAKKIMIZDA

Slide background

ARS İŞ VE İSTİF MAKİNALARI

Sektörde 17 Yıl Otomotiv SSH Servis Yöneticiliği  tecrübesiyle, 2011'den itibaren Temsa Makina Satış Müdürlüğü, Toyota Bölge Satış Yöneticiliği yaptıktan sonra son olarak Ars İş ve İstif Makinaları'nı kuran ve sahibi olan Ümit Arslan deneyimli ve uzman bir kadro ile hizmetlerini sunmaktadır.


İş ve istifleme makinaları konusunda, forklift sıfır satış, 2.el forklift satış, kiralama, çatal ve çatal kılıfı satışı, traksiyonel akü satış ve tamiratı, dizel ve akülü forklift  servis bakım faaliyetleri. yapmaktadır. İş ve istif makinalarının satış ve satış sonrası destek hizmetlerinin yanı sıra, kiralama hizmeti ve ikinci el satış ile firmaların tüm ihtiyaçlarına cevap vermektedir.


Güvenilir ve profesyonel ekibiyle sizlere en uygun çözümleri sunmaktadır. Sizleri de özel müşterilerimiz arasında  görmek bizleri mutlu edecektir. Profesyonel ekibimizle sizlere güvenilir kaliteli ve ekonomik bir hizmet sunuyoruz. Gerek bireysel gerekse kurumsal müşteri taleplerine göre işinde uzman ekibi ile hizmet vermektedir.

alt

POLİTİKAMIZ

Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde anlamak, müşteri memnuniyetini her şeyden üstün tutan bir kuruluş olmaktır. Akülü ve dizel forklift, istif makinaları, akülü transpalet, manuel transpalet, reach truck iş ve istif makinaları sektöründe faaliyet gösteren Ars İş ve İstif Makinaları deneyimli ve uzman bir kadro ile satışını yapmakta olduğu ürün yelpazesinde forklift sıfır satış, 2.el forklift satış, kiralama, çatal ve çatal kılıfı satışı, traksiyonel akü satış ve tamiratı, dizel ve akülü forklift bulunmaktadır.


Kaliteli ve zamanında servis hizmetleri veren Ars İş ve İstif Makinaları müşterisine sorunsuz ve kaliteli bir hizmet sunarak sattığı tüm ürünlerin arkasındadır. Geniş ürün çeşitliliğinin yanında müşterilerimize sunduğumuz avantajlarla malzeme taşıma ve istifleme yapan tüm ekipmanları sizlere uygun fiyatlar ve avantajlarla sunmaktadır.


Sürekli gelişen teknolojiyi takip eden müşterilerine ve çalışanlarına değer veren bir kuruluştur. Forklift, iş ve istif makinaları  sistemleriyle küçük, orta ve büyük ölçekli şirketlerin ihtiyaçlarına cevap vermektedir.