TRAKSİYONER AKÜ SATIŞ VE TAMİRİ

Slide background
alt

TRAKSİYONER AKÜ

Aküler iş verimini etkileyen en önemli ekipmanlardan biridir. Yüksek çalışma potansiyeli güçlü akülerle gelir. Orijinal aküler en yüksek talepleri karşılar ve çok uzun bir ömre sahiptir. Sattığımız aküler, uzun ömürleri, güvenli kullanımları, kısa sürede şarj olmaları ve daha düşük enerji maliyetiyle elektrik enerjisiyle çalışan araçlar için en uygun çözümü  sunmaktadır. 

Akü satış

Orijinal aküler yüksek performanslıdır; araç filonuza uzun süreli güçlü performans ve etkinlik sağlar. 

Akü Tamiri

Tükenme noktasına gelen, arıza veren akülerinizi tamir ediyor, tekrar kullanıma açıyoruz.

Akü Bakımı

Bakımsız akülerin performansı düşer. Düzenli akü bakımı ile daima yüksek performans alın.


TRAKSİYONER AKÜ SATIŞ VE TAMİRİ


Ars İş ve İstif Makinaları kiralık forklift hizmetlerimiz ile problemsiz, %100 müşteri memnuniyeti sağlamaktadır. Ars İş ve İstif Makinaları yapılacak işinize uygun forklift kiralama talebiniz bulunuyorsa; bizimle iletişime geçebilirsiniz. profesyonel ekibimizle kadromuz ile kısa sürede sorununuzu çözelim ve yanınızda olalım

alt

KALİTELİ GÜVENİLİR  TRAKSİYONER AKÜLER

Özellikle çevre faktörünün önemli olduğu kapalı alanlarda çalışan her tür özel ve genel maksatlı istif makinelerinde kullanılırlar. 

Akülerimizin yüksek kalitesinin ve sınıfının en iyisi olmasına özen göstermekteyiz.


Satmış olduğumuz aküler yüksek kapasiteli ve uzun ömürlü akülerdir. Kutu ve kapaklar polipropilen malzemeden olup asit ve darbelere dayanıklıdır.


Kalitemizden ödün vermeden sürekli gelişen, güven veren bir firma olarak; en hızlı ve en etkin şekilde sizlere son teknoloji aküleri çok uygun fiyatlarla garantili ve güvenilir olarak sunmaktayız.