ÜRÜNLER SATIŞ

Slide background

İSTİF MAKİNALARI 

Forklift iş ve istifleme ekipmanlarının satış, servis ve kiralama konularında eğitimli ekibiyle ile müşterilerine hizmet sağlamaktadır. Sektörün lideri markaların  satışını en iyi biçimde gerçekleştirmektedir.



Müşterilerimizin iş ve istifleme makineleri sektöründe beklentilerini hızlı bir biçimde gerçekleştirmek; kalıcı müşteri memnuniyeti yaratarak sürekliliği sağlamak temel hedefimizdir. Yetenekli ve deneyimli personellerimizin sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli iş ortaklarımız ile paylaşmanın heyecanını duymaktayız.


Tüm marka ve model makinalarınız için satış, kiralama 2.el satış ve destek hizmetleri vermekteyiz. Kurulduğumuz günden beri kaliteye verdiğimiz önem müşterilerimizin bizi tercih etmesinde en büyük etkendir. 

alt


FORKLİFTLER

Forklift satışı konusunda sizlere uygun fiyat fırsatları sunan firmamız işinize en uygun iş ve istifleme makinalarını  sizlere sunmaktadır.

alt


AKÜLÜ FORKLİFTLER

Akülü forklift satışı konusunda sizlere uygun fiyat fırsatları sunan firmamız işinize en uygun 2.el. akülü forklift seçeneklerini  sizlere sunmaktadır

alt


DİZEL FORKLİFTLER

Dizel  forklift satışı konusunda sizlere uygun fiyat fırsatları sunan firmamız işinize en uygun dizel forklift seçeneklerini  sizlere sunmaktadır

alt


AKÜLÜ TRANSPALET

Akülü transpalet satışı konusunda sizlere uygun fiyat fırsatları sunan firmamız işinize en uygun iş ve istif makinalarını  sizlere sunmaktadır.

alt


MANUEL TRANSPALET

Manuel transpalet satışı konusunda sizlere uygun fiyat fırsatları sunan firmamız işinize en uygun iş ve istif makinalarını  sizlere sunmaktadır.

alt


REACH TRUCK 

Reach truck satışı konusunda sizlere uygun fiyat fırsatları sunan firmamız işinize en uygun iş ve istif makinalarını  sizlere sunmaktadır.

alt


TRAKSİYONER AKÜ

Traksiyoner akü grubu ürünlerinin satışı, satış sonrası desteği, servis, bakım, onarım, yedek parça ve yenileme hizmetlerini garantili ve kaliteli olarak yapmaktadır.

alt

ÜRÜNLER SATIŞ
Akülü ve dizel forklift, istif makinaları, akülü transpalet, manuel transpalet,reach truck ve ekipmanları sizlere uygun fiyatlarda sunmaktayız.
alt

KİRALAMA
Kiralama hizmetlerimiz; kısa ve uzun dönem bir makina ihtiyacınız varsa ve uygun maliyetli bir çözüm arıyorsanız kiralama hizmetimizi kullanabilirsiniz.
İsim & Soyisim:
Telefon:
E-posta:
Adres:
Mesaj:


LÜTFEN İLETİŞİM FORMUNU DOLDURUNUZ


Forklift ve istifleme makinaları satış ve kiralama hizmetlerimiz için kısa ve uzun dönem bir makina ihtiyacınız varsa ve uygun maliyetli bir çözüm arıyorsanız sizlere en uygun seçenekleri sunuyoruz.

Telefonla ( 0541 536 73 44 ) sipariş verebilir  veya iletişim formunu doldurabilirsiniz.